Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Автори

Приходько, С. Б.
Приходько, Н. В.
Макарова, Л. М.
Пухалевич, А. В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки призначені для студентів п'ятого курсу спеціальностей 121 "Інженерія програмного забезпечення" і 122 "Комп'ютерні науки", які вивчають дисципліну "Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації". Також можуть бути корисними магістрам, аспірантам, усім тим, кому потрібно виконувати моделювання випадкових величин і процесів та стохастичних систем, здійснювати оцінювання параметрів стохастичних систем із застосуванням методів оптимізації.

Опис

Методичні вказівки та завдання до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Математичне моделювання систем і процесів та методи оптимізації" / С. Б. Приходько, Н. В. Приходько, Л. М. Макарова, А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2020. – 40 с. + електрон. копія.

Ключові слова

математичне моделювання систем і процесів, методи оптимізації, моделювання випадкових величин і процесів, моделювання стохастичних систем, оцінювання параметрів стохастичних систем

Бібліографічний опис